Kezdőlap » A debreceniek kérik, a városvezetők teljesítik

A debreceniek kérik, a városvezetők teljesítik

Írta: hell1693

Hétről hétre újabb és újabb helyszín csatlakozik a Mozdulj, Debrecen! foglalkozásaihoz, ugyanis minden városrészben egyre nagyobb az igény a lakosok részéről, hogy a lakóhelyükhöz minél közelebb elérjék a mozgásprogramokat. A Mozdulj, Debrecen! mozgalom nagyszerűsége nemcsak abban rejlik, hogy ingyenes sportolási lehetőséget biztosít, hanem abban is, hogy maximálisan figyelembe veszi a lakosság kérését.

Ezen a héten két új helyszínt is bejelentettek a szervezők. A keleti városrésznek kedvezve, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében a hét minden napján lesz valamilyen sportmozgás, gerinctorna, zumba, alakformáló aerobik, és szülő-gyermek jóga közül lehet választani.

Pár héttel korábban már elindultak a Mozdulj, Debrecen foglalkozásai a Tócóskertben is, a Vörösmarty Általános Iskolában, azonban nagyon hamar kiderült, hogy a Tócóskert számára ez az egy helyszín kevés, a Vörösmarty Iskola tornaterme gyakorlatilag minden alkalommal teljesen megtelt.

Örömhír, hogy a jövő héttől a Kazinczy Ferenc Általános Iskola is bekapcsolódik a Mozdulj, Debrecen! mozgalomba. Itt március 12-től minden kedden jóga és erősítő edzés, március 14-től minden csütörtökön gerinctorna, április 5-től pedig minden pénteken alakformáló aerobik lesz. A pontos időpontokról a gondoskodovaros.hu oldalon informálódhatnak az érdeklődők.

Mozdulj, Debrecen! Mozdulj, Szabadságtelep! Mozdulj, Tócóskert!

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.