Kezdőlap » „Sok hűhó, semmiért” avagy Debrecenben – még mindig – ciki a baloldal

„Sok hűhó, semmiért” avagy Debrecenben – még mindig – ciki a baloldal

Írta: hell1693

Olyannyira, hogy a jó pár napja minden platformon előre beharangozott debreceni gigarendezvényre, a baloldali összefogás polgármesterjelöltjének, Mándi Lászlónak a debütáló fellépésére nagyon kevesen voltak kíváncsiak.

Ami nem meglepő, hogy néhány napja a DK is beállt Mándi mögé; így az történt tehát, amit eddig is tudtunk. Donáth Anna hiába mondott nagyokat, végül csak haza talált Gyurcsányhoz, hiszen a baloldalon minden út Gyurcsányhoz vezet.

Az LMP, a Szikra Mozgalom, a Momentum és az MSZP által a régi városháza elé szervezett, a hivatalos közmeghallgatással párhuzamosan futó „alternatív közmeghallgatásra” Debrecen polgárai – a pár hete tartott, Orbán Viktor lemondását követelő demonstrációhoz hasonlóan – most sem voltak vevők. Az egész napos csekély érdeklődés után, a délután öt órakor megtartott polgármesterjelölti szűzbeszéden mintegy negyvenen jelentek meg.

Ezekből is látszik, hogy Azariah koncert nélkül csak ennyit tudnak.

Továbbá nem tudjuk, megmondta-e nekik már valaki, hogy hazánknak néhány napja a parlament által megválasztott új köztársasági elnöke van, de még mindig a közvetlen elnökválasztás érdekében gyűjtötték és gyűjtik az aláírásokat.

Aztán azt is mondták a balos srácok, hogy este nyolcig várják a polgárokat észrevételekkel, kérdésekkel. Nem tudjuk pontosan, meddig voltak ott, de hét órakor mindenesetre már hűlt helyüket találtuk.

A nap végére kiderült, hogy az immár botránymentes online közmeghallgatás során senkit nem ütöttek le, nem úgy, mint a legutóbbin. Megjegyzem, hogy a CATL bejelentette, miszerint áttervezi az épülő üzemét méretét, így a kibocsátási paramétereit és energiafogyasztását is csökkentették, valamint a vízfelhasználást is drasztikusan csökkenteni fogják.

Akkor most minek is volt az „alternatív közmeghallgatás”? Sok hűhó, semmiért.

-Hilly-

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.