Kezdőlap » 1693 – VAN VÉLEMÉNYÜNK!

1693 – VAN VÉLEMÉNYÜNK!

Írta: hell1693

1693 egy város legendájának és felemelkedésének a kezdete.

1693 adta Debrecent a világnak, melyet szabad királyi városi rangra emelt I. Lipót császár és az erről szóló oklevelet ez év április 11-én adta.

1693 méltó tükre és bizonyítéka egy város elhivatottságának a hazája iránt.

1693 nemcsak a múlt üzenete Debrecen számára, hanem a biztos, stabil és sikeres jövőépítés öröksége is.

1693 szimbolizálja a hitet, az otthonunkat, a hazánk szolgálatát és mindazokat az erkölcsi és társadalmi normákat, melyek Debrecent mára kiemelték Magyarország városai közül, hogy a legerősebb társadalmi, kulturális és gazdasági bástya lehessen a fővárosunk mellett olyannyira, hogy történelmünk során két alkalommal is voltunk hazánk fővárosa. A debreceniek büszkék mivoltukra, büszkék annak tudatára, hogy Magyarország nélkülözhetetlen városában élnek.

A másik fővárosban.

1693 adta a feltétel nélküli Debrecent számunkra, amely méltó módon képviseli hazánk szolgálatát, számos tűzvész, idegen megszállás és dúlás okozta sebekből mindig felállva, hirdetve, hogy méltó pillére a haza szolgálatának úgy, hogy nálunk minden vallás és felekezet megtalálhatta mára a helyét és azt a teret, mellyel erős hittel fordulhat hívei felé.

1693 üzenet a múltból, hogy lehet szépet és jót alkotni, biztonságot, gondoskodást adni városunk közösségének, megtartani a hagyományainkat, emelve ezzel az oktatás, a kultúra, a sport és az élet színvonalát bármely téren.

1693 üzenet a mának és a jövőnek, minden debreceninek!

(fotó: dehir.hu)

bohem

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.