Kezdőlap » Cafeteria

Cafeteria

Írta: hell1693

„Tisztelt Szerkesztőség!

Bizonyára sajnálattal vették tudomásul, hogy a Szabad média pályázaton a Debreciner a januári tízmillió forint után tavasszal egy árva buznyákot sem kapott. Ennek két oka van. Egyrészt szeretnénk elkerülni annak látszatát, hogy az önök működését külföldről finanszírozzák és ezért idegen érdekek zsoldjában állnak. Másrészt fontos számunkra, hogy az önkormányzati választások előtt ne vetüljön ránk annak a gyanúja, hogy önökön keresztül kívánjuk az eredményeket befolyásolni. Munkájukat ugyanakkor nagyra értékeljük, kérjük ezért, hogy fogadják el szerény ajándékunkat.

Mint tudják, gyönyörű hazájukat gépkocsival szoktuk beutazni. Legutóbb Debrecenben járva különösen nagy összeget voltunk kénytelenek üzemanyagra költeni. A töltőállomáson nagyon kedves fogadtatásban volt részünk és a Benzinkutas Anyák kuponokkal jutalmazták a nagyértékű vásárlást és azt a vérlázítóan magas borravalót, amit kaptak. Mivel nem tudjuk ezeket felhasználni, szeretnénk a kuponokat postai úton eljuttatni önök számára.

Az ajándékutalványok nem csak kedvezményes árú benzin vásárlására jogosítják fel munkatársaikat, hanem élelmiszerekre, háztartási árukra és különféle szolgáltatásokra is kedvezményt biztosítanak a kutakon. A kuponokon található wifi kód korlátlan internethozzáférést biztosít és segítségükkel a vécét is ingyenesen használhatják. Kérem, hogy ajándékunkat cafeteriaként osszák ki! Közöljék munkatársaikkal, hogy nagyra értékeljük azt, amit hazájukkal tesznek. Példájuk reményt ad más, hasonlóan elmaradott autokráciájában élő emberek számára Észak-Koreától Afganisztánig. Felemelő látni, hogy annak ellenére is minden korlátozás nélkül írják meg bátor véleményünket, hogy az Európai Unió tagországaiban a jobboldali kormányok alatt mindig megszűnik a sajtószabadság.

Barátsággal: Présman Dávid”

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.