Írta: hell1693

Az árulás bére

Furcsa világot élünk! Mennyire igaz Schweidel József aradi vértanú gondolata: „A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot.”

Igen, sajnos napjaink történései mind ezt támasztják alá. Valóban kell egy igazi forradalom, de nem úgy, ahogy a „megmondóemberek” gondolják! Mert ha nem lesz egy ilyen valódi forradalom, ami elsöpri a nemzetellenes, családellenes, vallásellenes, hazaellenes őrülteket, akkor megszűnik jelenlegi formájában világunk.

Olyan világ kell, ahol a becsületért hatalom és az árulásért bitó-börtön-kőbánya-Ruanda jár! Ahol az igazság kimondása ne gyűlöletbeszéd legyen. Ahol ne egy cukorhegy és a cukornyaló társai döntsenek a szólásszabadságról. Ahol egy fényképezőgép ne legyen internetblokkoló. Ahol a pszichopaták gyógykezelést kapnak és nem 100 milliós színpadot. Ahol nem a butaság a követendő példa. Ahol a kultúra az érték és nem a valóságshow. Ahol nők és férfiak vannak, ahol gyerekek vannak, ahol családok vannak! Ahol nincs kettős mérce, csak IGAZSÁG van. Ahol demokratikus választás van és nem külföldi befolyásszerzés. És még hosszan lehetne sorolni. Mindenki hozzá teheti a saját gondolatát. Azonban ezt csak akkor lehet elérni, ha felébred Európa, ha felébrednek a választók. De nem elég látni ezeket vagy ezek hiányát, hanem tenni is kell ellene. Ennek első lépése lehet a felébredés, a rádöbbenés, hogy: Anyám, én nem ilyen lovat akartam! Aztán jöhet a cselekedet és ez a cselekedet a szavazás.

A választáson való részvétel alapvető jog, aki nem él vele, az később ne panaszkodjon.

Van lehetősége akár erre, akár arra szavazni. De ha ezzel nem él, akkor majd ne sírjon, hogy ez vagy az nem jó. Választhatott, de lemondott róla! Most is választás előtt állunk. Az ember mindig reménykedik, hogy egyszer megéri, hogy már nem lesznek sorsdöntő választások. Azonban a mostani ismét az: háború vagy béke, Európa vagy kalifátus!

Most még az árulásért jár a látszólagos hatalom, de tehetünk ellene! És tennünk is kell, ha szeretnénk gyermekeinkre, unokáinkra biztonságos Magyarországot és Európát hagyni!

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.