Kezdőlap » Aki háromszor megtagadta

Aki háromszor megtagadta

Írta: hell1693

Húsvét üzenete sokak számára a megváltás és a bűnbocsánat. A messiásvárás idén azonban nem hívők között ütötte fel igazán a fejét, hanem láthatjuk, hogy a hazai baloldalon. Elszomorító, hogy a baloldal még egy fröccsöntött messiás másolatot sem tud ebben a helyzetben Debrecenek kínálni, csak egy olyan jelöltet, aki legalább háromszor megtagadta már a cívisvárost.

Mándi László megtagadta a debrecenieket, amikor sorozatosan, céltudatosan ásta alá a lakosok számára fejlesztéseket tartalmazó városi költségvetések megszavazását úgy, hogy érdemi kritikát nem tudott megfogalmazni ezekkel szemben. Másodszor is megtagadta a debrecenieket, amikor a budapesti pártközpontból megfogalmazott üzenetekkel árasztja el Városunkat. Persze sokat segít a pesti bérenc számára, hogy a fizetését is jó ideig a fővárosból kapta.

Nem túl meglepő, hogy nem a helyiek érdekeiért dolgozik. Harmadjára pedig akkor tagadja meg Debrecent és a lakóit, amikor elveszi a Debreceniek jövőjét. Nem kínál semmit a lakosok számára, nincsenek betartható ígéretei, de hiszen hogyan is lehetne, ha eddig sem tett semmit soha a debreceniek érdeklében. Debrecent a jövőben sem használná másra a kétszínű Mándi, mint a budapesti baloldali politika támogatására, amely bármikor eldobható számukra.

Sokat elmond arról, hogy a baloldal miként tekint Városunkra, ha Gyurcsányék szegényes bandájából is csak erre a kétszínű alakra futotta.

Fotó: civishír.hu

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.