Kezdőlap » Debrecennek nem lehet Debrecenellenes polgármestere!

Debrecennek nem lehet Debrecenellenes polgármestere!

Írta: hell1693

Magyarország második fővárosát vezetni nem kis feladat és nem kis vállalás. A tudás és a város ügyeinek átlátása mellett, kell a szív is, amivel Debrecenért kíván tenni a polgármester. Tenni magyarként, a magyarok érdekeiért. Nagy és nemes szolgálat ez és nem fér bele az, hogy más, az országunkon kívüli erőknek fejet hajtva vezesse a várost.

A baloldali Mándi László azonban úgy táncol, ahogy Gyurcsányék és Brüsszel fütyülnek neki. A magyar és debreceni érdekekkel szembe menve eddig soha semmit sem tett semmit a városért, csak Debrecen szándékai ellen. Ha rajta múlna, akkor nemcsak megállna a város fejlődése, hanem ugyanúgy kizsákmányolnák Gyurcsányék Debrecent, mint Karácsony Gergelyen keresztül teszik azt Budapesttel.

A baloldal képviselői Gyurcsánynéval és Donáth Annáékkal az élen megszavazták Brüsszelben az európai zöld átállást az autóiparban.

Debrecenben viszont pénzért és hatalomért próbálják útját állni a zöld átállás miatt új munkahelyeket teremtő beruházásoknak, ilyen kétszínű politikára csak a baloldal képes! Emellett Mándi a kertségek, parkok, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák fejlesztését tartalmazó D2030 programot sem támogatta a közgyűlésben.

Semmittevő, kétszínű magatartás ez, hiszen el akarja hitetni a debreceniekkel, hogy a Budapestről irányított politika jó lenne városunknak.

Debrecen azért lett a világ egyik gazdaságilag a legfigyelemreméltóbb városa, mert függetleníti magát az őt visszahúzó erőktől.

Ez a cívismentalitás.

Debrecen a debrecenieké és sem Brüsszel, sem Gyurcsányék szoknyája mögé bújva ne mondja meg nekünk a balos Mándi, miért nem kellenek a BMW és a CATL Debrecenbe.

Ezt a politikát követve ha Mándi Lászlón múlna, ugyanúgy káosz lenne itt is, mint a fővárosban.

Mándi László és csak a zavart keltő csapata kártékony munkát végez mind Debrecennek, mind pedig a debrecenieknek, ami nem a jövőt építi, hanem minden eddigit le akar rombolni, még azt is amire büszkék lehetünk.

Fotó: civishir.hu

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.