Kezdőlap » DEBRECENBEN ÁLDOTT AZ ADVENT II.

DEBRECENBEN ÁLDOTT AZ ADVENT II.

Írta: hell1693

Hogyan tovább, Európa?


Nyugat-Európában a kialakult helyzet miatt már sok helyen lehetetlen lenne egy olyan karácsonyi vásárt megrendezni, mint amilyen a debreceni is, mert tragédia lenne belőle. Ahol mégis megtartják, ott sok helyen fényünnepnek, fenyőünnepnek kell nevezni, nehogy baj legyen, és terrorelhárítók, kommandósok védik a rendet gépfegyverekkel, illetve betonelemekkel veszik körbe a vásárokat, nehogy a tömegbe hajtson egy muszlim terrorista, ahogyan az néhány éve Berlinben történt, amikor 12 gázoltak halálra és 48-at sebesítettek meg egy kamionnal.
Azért történik mindez a migráció által sújtott országokban, mert az ő felelőtlen és pénzéhes politikusaik több millió illegális migránst engedtek be az országaikba, az otthonaikba, akikről fogalmuk sincs, hogy kicsodák. Ahogyan azt a magyar kormány a kezdetek óta mondja: rengeteg radikális, sok terrorista van köztük, a miattuk kialakult helyzetet pedig képtelenek kezelni ezek az uniós tagországok, ezért osztanák szét a bajt, tehát a migránsokat, azoknak az országokban is, ahol nincsenek illegális migránsok. Akik pedig továbbra sem kérnének a jelenségből, azokat kezdetnek migránsonként 8-10 millió forintos büntetéssel sújtanák, aztán pedig ki tudja mivel.

Magyarország kitart a végsőkig.


A magyar kormány álláspontja világos, továbbra sem kérünk az illegális migrációból, nem építünk meg és nyitunk ki újra migránstáborokat, nem lesznek nálunk migránsgettók, mert nem hagyjuk, hogy a terrorizmus nálunk is a mindennapok részévé váljon.
Jogosan merül fel a kérdés: meddig tartható ez az ellenállás, meddig tudjuk az egyre fokozódó migrációs nyomást a határainknál feltartóztatni, meddig megy még el Brüsszel azért, hogy zsarolással ránk erőltesse az illegális migránsokat?

()

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.