Kezdőlap » CATL, AVAGY MIÉRT KAMPÁNYOL A VILÁGCÉG ELLEN A MAGYAR BALOLDAL? II.

CATL, AVAGY MIÉRT KAMPÁNYOL A VILÁGCÉG ELLEN A MAGYAR BALOLDAL? II.

Írta: hell1693

Második nekifutás: Kiknek áll az érdekében a magyarországi CATL gyár elleni uszítás? 

Pofonegyszerű a válasz! 

Azoknak a politikai pártoknak és szervezeteknek áll az érdekében, amelyeket külföldről pénzelnek, amelyek idegen érdekeket szolgálnak, amelyek máshol látnák szívesen ezt a gyárat hazánk helyett. Mit is szeretnének a baloldali pártok?

Először is pénzt minden beruházásból-És hogyan?

-Momentum: a párt régi-új elnöke, Donáth Anna gyakran büszkélkedik azzal, hogy Vera Jourovával milyen kiváló viszonya van. Jourová asszony egészen véletlenül Csehországból, tehát abból az uniós tagországból érkezve politizál, amelynek elemi érdeke lenyomni minket az autóipari versenyfutásban. A cseh uniós biztos segít abban a Momentumnak, hogy Brüsszel visszatartsa a magyaroknak járó uniós pénzeket. Jourovának abban is érdemi szerepe lehetett, hogy Brüsszel a magyar kormányt megkerülve, 1,4 milliárd forintnyi támogatást ítélt oda a beruházások és a magyar kormány ellen ténykedő baloldali szervezeteknek, amelyből bőven jut a CATL-gyár elleni szervezkedésre is. Ebből a brüsszeli, “magyar-kormányellenes” alapból származó pénzeket tüntettek fel a szervezők egy 2023 októberében Budapesten megtartott tüntetés eseményénél. A kifejezetten a beruházások ellen tüntető debreceni szervezetet úgy hozták létre, hogy egyszerűen átnevezték, átírták környezetvédő egyesületnek a közgazdász egyesületet, amelynek egészen addig Mándi László, a Momentum debreceni polgármester-jelöltje volt az egyik vezetője.

-LMP: a zöldnek mondott párt 2019-ben telitorkoból kiáltott a zöld átállásért a hazai autóiparban, amikor ez bekövetkezett, mégis az elsők közt voltak, akik szervezkedtek a gyár ellen, debrecenieket riogatva, hergelve, külföldről pénzelt szervezetekkel közös tüntetéseket szervezve. A tüntetéseikre gyakran még 379 km távolságból is érkeztek országosan ismert provokátorok. Az LMP az egyetlen párt, amely érvényes népszavazási kérdést volt képes a Nemzeti Választási Iroda elé terjeszteni, azonban hiába hagyták jóvá, az LMP még arra is lusta vagy böszme volt, hogy határidőre felvegye a népszavazáshoz szükséges íveket. Miért is vették volna fel az íveket, hisz balhét, riadalmat akarnak, nem pedig valódi párbeszédet. Ezért állták útját a népszavazásnak. 

-Külföldről pénzelt szervezetek: azokat nevezem így, amelyek magukat civil szervezetként aposztrofálják, azonban szinte kizárólag politikai akciókat szerveznek, idegen érdekek mentén, és támogatásuk döntő többségében külföldről érkezik. Egyszerű a matek: ha én vagyok az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége Budapesten, és rengeteg pénzt osztok szét magyar szervezeteknek, akkor cserébe azok az én kottám szerint kell, és fognak is muzsikálni. Így muzsikál régóta az Ökotárs Alapítvány is, amely a beruházások ellen is tüntető, baloldali szervezeteknek érkező brüsszeli 1,4 milliárd forint jelentős része felett rendelkezhet a nyilvános adatok szerint. Vagy gondoljunk a Gulyás Márton vezette Partizánra, amelyet közvetlenül és vállaltan az amerikai külügy is finanszíroz, és mit ad isten, Gulyásék is akku-szkeptikusak…

Ne feledjük a Soros-hálózatot sem!

Pláne annak hazai ékkövét, az Amnesty Internationalt. Ha én egy külföldi, óriási hálózat vagyok, mondjuk a Nyílt Társadalom Alapítvány, amely a globalista gazdasági érdekeket segítem világszerte: a civil-szféra, a média és a kultúra területén, több ezer emberrel és dollármilliárdokkal, akkor szeretnék minél több pénzzel, minél több emberből és minél szerteágazóbb rendszerből álló hálót fonni egy adott ország köré, hogy befolyásoljam a mindennapjait. Néha, már kémfilmekbe illő harcokkal és arcokkal. Logikus! Ha fent akarom tartani a látszatot, akkor pedig pályázatot írok ki, de úgy, hogy meghívásos alapon, csakis a saját embereimnek juthat a pénzből. Az Amnesty jónéhány tüntetést szervezett már a gazdaságfejlesztő beruházások ellen is. Ez a brigád volt az, amelyik egészen Debrecen polgármesterének és családjának otthona ajtajához is elment kiáltozni, nyomást gyakorolni, a 70 fős, kvázi tömeggel.    

Ha sok pénzt költök ilyen akciókra, akkor ahhoz média is kell, hogy minél többen, minél gyorsabban lássák az általam valóságként ábrázolt jeleneteket. Debrecenben is azonnal akadt jelentkező a dollárokra, amikor kiépült a helyi Soros-hálózat. Debreciner néven hozták létre feketeöves sorosisták, a “minden rossz” elvét hirdető portált, amely ott portyázik minden civilnek mondott balhén, és perceken belül, százszorosan felnagyítva játssza fel a helyi eseményeket a milliókat elérő 444-Telex-Mérce híruniverzumba.

2017 óta óriási összegek landoltak a Debreciner zsebében külföldröl, ezek miatt is, például az aktuális és érdekes a szuverenitásvédelmi törvény megszületése, de arról majd máskor. 

Ezek után kevésbé nagy talány, miért is lehet az, hogy a CATL-t elismeri a szakma, az ipar, és tárt karokkal várják nyugaton, miközben Magyaroszágon véres szájjal és kiélezett karmokkal támadják a Brüsszelből és Amerikából távvezérelt baloldali politikusok és szervezetek. Csak az a szomorú, hogy közben magyart a magyar ellen, debrecenit a debreceni ellen uszítanak, és hazánk fejlődésének útját állnák. 

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.