Kezdőlap » POLITIKAI BOTRÁNY DEBRECENBEN!

POLITIKAI BOTRÁNY DEBRECENBEN!

Írta: pannka98

Milliós fizetést kap Budapestről a Momentum pártközpontja és a fővárosi vagyonkezelő cég jóvoltából a baloldal polgármesterjelöltje Mándi László.

Egy felháborodott olvasónk küldte el számunkra a képviselő vagyonnyilatkozatát, amelyben megdöbbenve vette észre az alábbiakat: Mándi László egy igazi álláshalmozó. Az egyéni vállalkozói munkája és a debreceni önkormányzati képviselői és bizottsági tagsági tiszteletdíja mellett tetemes fizetést kap Budapestről is.

A Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres. A fővárosi vagyonkezelőnél (Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.) végzett munkájáért pedig több mint félmilliót, egész pontosan 533.600 forint üti a markát minden hónapban.

Mándi László  is haszonélvezője mindannak, amit a baloldal művel Budapesttel. Kifizetőhelyként tekintenek a nemzet fővárosára. Már nemcsak levitézlett gyurcsányista politikusokat, hanem úgy tűnik vidéki városok polgármester-jelöltjeit is budapesti közpénzen tartják el, támogatják őket milliókkal a budapesti adófizetők kárára.

Jogosan kérdezik a debreceniek:

Hogyan tud Mándi ennyi feladatnak felelősségteljesen eleget tenni? Budapesten él vagy Debrecenben?

Kinek az érdekeit képviseli Debrecenben? A pestiekét? Gyurcsány Ferencét?

De a legsúlyosabb kérdés mégis az, hogy mi az ára annak, hogy havi több mint egymilliót kap Budapestről?

Mert tudjuk: az rendeli a nótát, aki fizeti…

Ami még érdekelhet

Debrecen mindenek előtt!

Legfelkapotabb bejegyzéseink

1693.hu – Minden jog fenntartva.